Villa chef de cuisine

Stelt u zich voor:

De Provençaalse zonsondergang markeert een prachtige dag en de start van een heerlijke avond. De dinertafel wordt overladen met spraakmakende gerechten. Het water loopt u in de mond! De avondlucht vult zich met de geur van lavendel en Provençaalse kruiden, kruiden geplukt uit uw tuin. Maar het mooiste ingrediënt voor dit diner is dat u geen stap in de keuken heeft gezet, dat u niet ‘s morgens vroeg naar de markt hoeft te gaan. U heeft het allemaal uit handen gegeven aan uw privé chef Robert Siedenburg.  Is er een betere manier om compleet te ontspannen en te genieten van uw vakantie?  Wenst u familie-stijl maaltijden of gerechten op het hoogste niveau. Graag bespreek ik met u wat uw culinaire wensen zijn en maak ik een passend voorstel.

Ik bied u mijn diensten voor enkele weken, enkele maanden, een seizoen of zelfs enkele dagen aan.

Ik reis op eigen gelegenheid af naar de gewenste locatie en maak graag, indien aanwezig, gebruik van de crew-accommodatie bij u op het terrein, of verblijf in een hotel of andere accommodatie bij u in de buurt. Wanneer nodig wordt er een auto gehuurd om de inkopen te kunnen doen bij lokale leveranciers.

Om een boeking te doen of om nader kennis te maken, belt u met              +31(0)6 4004 8311 of u stuurt een e-mail naar chef@robertsiedenburg.nl